Activiteit

AmRoR Event – ‘Innoveren doen we samen’

Nog enkele weken tot het AmroR-event ‘Innoveren doen we samen’. Deze dag belooft een sprankelende mix van innovatie, inspiratie en gezelligheid. Het maximum aantal deelnemers is bereikt, maar je kunt je nog opgeven voor de reservelijst via de eventpagina.

Workshops en rondleidingen

Op het AmRoR-event worden maar liefst 14 inzicht gevende en inspirerende workshops. Deze staan ik het teken van innovatie, circulariteit, proeftuinen, wegbeeld toekomst, klimaatadaptatie, duurzame energie/energietransitie, inspecties &technieken en duurzaam inkopen.

Op de eventpagina vind je alle workshops met een korte beschrijving.

Sprekers en dagvoorzitter

Dagvoorzitter Floor Dieleman en Marc van Leeuwen heten je als eerste welkom. Marc is Directeur Projectmanagement & Engineering Stadsontwikkeling bij Gemeente Rotterdam. Hij gaat o.a. met Floor in gesprek over samenwerking en innovaties. Floor zorgt als dagvoorzitter voor dynamiek en combineert scherpe vragen en humor. Speciale gast is key note speaker Lucas Simons, expert op het gebied van duurzame transities. Hij is wereldwijd befaamd als transitiedeskundige. Simons houdt zich al ruim 20 jaar bezig met het initiëren, organiseren en faciliteren van wereldwijd grote veranderingsprocessen.

(Bus)vervoer naar het event

Kom je vanuit Utrecht of Amsterdam, dan kun je gratis gezamenlijk reizen met een touringbus. Deze rijdt je rechtstreeks naar de event-locatie en brengt je na afloop ook weer terug. Lees meer op de eventpagina. Ingeschreven deelnemers hebben hierover een mail ontvangen.

info@amror.nl