Activiteit

Netwerkbijeenkomst Emissieloze bouwplaats

Maandag 7 december vindt een AmRoR Netwerkbijeenkomst plaats. Deze onlinebijeenkomst (MS Teams) is toegankelijk voor alle medewerkers van Amsterdam, Rotterdam en Rijkswaterstaat. Er staan twee onderwerpen op de agenda.

 1. DE EMISSIELOZE BOUWPLAATS (15.00-17.00 uur)
Een Zero Emissie Bouwplaats en Bouwlogistiek in 2030. Dat is de ambitie van Rijkswaterstaat, Amsterdam en Rotterdam hebben een vergelijkbaar streven. Hoe ziet het transitie pad eruit, waar staan we anno 2020 in deze ontwikkeling, wat is er nodig om de ambities te halen? En kunnen we daarin van elkaar leren en/of misschien wel gezamenlijk optrekken? Dat alles bespreken we in de AmRoR netwerkbijeenkomst.

In de bijeenkomst leer je waar Rijkswaterstaat, Rotterdam en Amsterdam staan in hun ambities en ontwikkeling op dit onderwerp. Verder kun je meepraten én meedenken over wat er nodig is om de ambities te bereiken.

 2. AmRoR VRAGEN(HALF)UUR (17.00-17.30 uur)
Een vragenuur, waarbij de AmRoR accounthouders* klaar zitten om al je AmRoR vragen te beantwoorden.
*) Marian Vrolijk (Rijkswaterstaat), Rene Plug (Rotterdam) en Paul Rebel (Amsterdam)

Hier kun je je licht op steken over hoe we onderling kennis uitwisselen en elkaar kunnen betrekken bij vraagstukken en innovaties. Ben je op zoek naar een specifieke contactpersoon/vakgenoot bij één van de andere AmRoR organisaties, heb je een concreet thema dat we gezamenlijk kunnen oppakken, of vraag je je af hoe AmRoR collega’s omgaan met de (gevolgen van) Corona crisis, laat het horen.
Waar de accounthouders het antwoord ook niet (direct) paraat hebben, brengen we je in contact met collega’s binnen hun organisaties, die je verder kunnen helpen 

AANMELDEN:
Stuur uiterlijk donderdag 3 december een mail naar louise.tanahatoe@amror.nl en je ontvangt de uitnodiging met een link naar de MS Teams vergadering.

Je kunt deelnemen aan één van de twee bijeenkomsten of aan beide. Net wat je wilt. Je kunt op ieder moment digitaal aanschuiven of de bijeenkomst verlaten.