Activiteit

Netwerkbijeenkomst Energietransitie

Netwerkbijeenkomst

Digitaal werken, digitaal ontmoeten. De afgelopen maanden hebben we er op uitgebreide schaal ervaring mee opgedaan. Ook met onze AmRoR partners hebben we het digitaal samenwerken ontdekt; Amsterdammers die even 1 op 1 afstemmen met een collega bij Rijkswaterstaat, Rotterdammers die deelnemen aan een projectteamvergadering van een Amsterdams project, we bereiken elkaar makkelijker dan ooit tevoren.

Op maandag 14 september vinden er aansluitend twee digitale AmRoR bijeenkomsten plaats, waarbij alle AmRoR collega’s van harte welkom zijn!

*09.00 – 10.30 uur: AmRoR Netwerkbijeenkomst over Energietransitie

Deskundigen van de Ingenieursbureaus van Rotterdam, Amsterdam en van Rijkswaterstaat vertellen je waar hun organisaties staan op het vlak van Energietransitie.

Wat zijn de uitdagingen binnen hun werkveld en beheergebied, welke ontwikkelingen hebben zij al doorlopen en welke vraagstukken hebben zij nu voor de boeg. Ook hoor je over de uitkomsten van concrete pilots en projecten in uitvoering. Stel je vragen aan hen en help hen verder met je eigen ervaringen en inzichten.

*10.35 – 11.30 uur: AmRoR Digitaal Vragenuur

Een vragenuur, waarbij de AmRoR accounthouders* klaar zitten om al je AmRoR vragen te beantwoorden.

*) Marian Vrolijk (Rijkswaterstaat), Rene Plug (Rotterdam) en Paul Rebel (Amsterdam)

Hier kun je je licht op steken over hoe we onderling kennis uitwisselen en elkaar kunnen betrekken bij vraagstukken en innovaties. Ben je op zoek naar een specifieke contactpersoon/vakgenoot bij één van de andere AmRoR organisaties, heb je een concreet thema dat we gezamenlijk kunnen oppakken, of vraag je je af hoe AmRoR collega’s omgaan met de (gevolgen van) Corona crisis, laat het horen.

Waar de accounthouders het antwoord ook niet (direct) paraat hebben, brengen we je in contact met collega’s binnen hun organisaties, die je verder kunnen helpen.

 *AANMELDEN

Stuur uiterlijk donderdag 10 september een e-mail aan Walewijn de Vaal, w.de.vaal@amsterdam.nl. Je ontvangt dan een digitale uitnodiging om deel te nemen. De bijeenkomst vindt plaats met MS TEAMS. Je kunt deelnemen aan één van de twee bijeenkomsten, of aan beide bijeenkomsten. Net wat je wilt. Je kunt op ieder moment digitaal aanschuiven of de bijeenkomst verlaten.