Nieuws

INFRATECH digitaal 12 tot en met 15 januari 2021

Volledig Online Programma
Iedere twee jaar vindt in Ahoy (Rotterdam) de InfraTech plaats. Deze beurs wordt gezien als de ontmoetingsplek voor overheden en bedrijven in de infrasector, bedoeld om verbindingen te leggen, samenwerkingen te versterken, kennis te delen en elkaar te inspireren. AmRoR partners, Gemeente Rotterdam en Rijkswaterstaat zijn gastheren van de InfraTech.

Volledig digitaal
De komende editie, van 12 tot en met 15 januari 2021, vindt vanwege Corona volledig digitaal plaats met een online kennisprogramma vol netwerkmogelijkheden. Dagelijks zijn er verschillende presentaties, webinars en gesprekken tussen deskundigen, die voor iedereen zijn bij te wonen.
Op dag één staat verbinden centraal: wat hebben marktpartijen en opdrachtgevers nodig van   elkaar om een stap voorwaarts te maken?
– Op dag twee kijken we naar de innovaties in de markt.
– Op dag drie zal het implementeren en doen centraal staan en we sluiten af met actie: How do we Move Forward!’
, aldus de organisatie.

Gemeente Rotterdam en Rijkswaterstaat verzorgen een deel van het programma en ook de Gemeente Amsterdam levert inhoudelijke bijdragen.

Programma
Voor het volledige programma en aanmelden voor het bijwonen van sessies, zie: https://www.infratech.nl/programma/kennisprogramma