Nieuws

ONLINE NETWERKEVENEMENT HERGEBRUIK BRUGGEN: SAMEN CIRCULAIR maandag 21 juni 2021

Netwerkevenement Hergebruik Bruggen: Samen Circulair

Kom ook! 21 juni 2021 9.15 uur – 11.30 uur

De Nationale Bruggenbank. Een digitale marktplaats voor vraag en aanbod voor hergebruik van bruggen PLUS een handreiking van hoe dat aan te pakken. Toekomst? Nee, werkelijkheid! En jij kan meedoen. Kom ook.

Wie doet mee? Deze uitnodiging is voor alle overheden die hun rol wil pakken bij hergebruik bruggen. Stedenbouwkundigen, beleidsmakers, contractmanagers, assetmanagers, beheerders, technisch managers, constructeurs, teamleiders, etc. Jullie zijn nodig!

Hóe jij mee kan doen? Dat bespreken we tijdens het Netwerkevenement Hergebruik Bruggen op 21 juni. Wethouder de Vries van Amsterdam doet de aftrap, dus meld je aan via Info@AMROR.nl  En stuur deze uitnodiging vooral door naar collega’s, ook bij andere overheden.

Wij -Amsterdam, Rotterdam en Rijkswaterstaat- zijn alvast begonnen. Als we met velen de handen ineenslaan, dan worden we echt sterk! Voor overheden en door overheden. Samen Circulair.


Hergebruik in jouw werk?
Hergebruik van Bruggen draagt bij aan circulariteit. Wat er nodig is en hoe jij kan bijdragen, ontdekken we samen. Zie jij Hergebruik Bruggen als kans of als bedreiging?
Pak ook je rol! Klik voor video

En, wat er voor jou in zit?
Als eerste, jouw rol pakken in het Hergebruik van Bruggen. En daarnaast, in contact komen met collega’s die met dezelfde vraagstukken stoeien. Om kennis en ervaring uit te wisselen. Samen worden we echt beter.

Initiatief met (inter)nationaal gevolg
Dat Hergebruik van Bruggen een belangrijke stap is naar circulariteit bewijst de (inter)nationale aandacht rond de lancering van de Nationale Bruggenbank op 11 maart jl. Lees meer


Goed om te weten
Dit Netwerkevenement is voor alle collega-overheden in Nederland, groot en klein. Voor iedereen die een rol kan en wil spelen in duurzaamheid & circulariteit. Stuur deze uitnodiging gerust door naar collega’s.

De Nationale Bruggenbank is voor en door overheden. Het Hergebruiken van Bruggen doen we ook samen met de markt. Het Netwerkevenement op 21 juni is specifiek voor overheden om onze bijdrage te definiëren en echt samen kunnen bouwen.

 

 


Colofon
Dit is een uitnodiging namens AMROR voor alle overheden in Nederland. Heb je vragen, opmerkingen of tips? Stuur een e-mail naar info@amror.nl

De Nationale Bruggenbank wordt beheerd door de Nederlandse Bruggenstichting en komt voort uit de netwerksamenwerking van Gemeente Amsterdam, Gemeente Rotterdam en Rijkswaterstaat. Deze samenwerking noemen we AMROR. AMROR is ook te vinden online www.AMROR.nl