Nieuws

THEMABIJEENKOMST ‘HERGEBRUIK BRUGGEN’- doe je mee? Maandag 19 april 2021

Op maandag 19 april is de volgende AmRoR Themabijeenkomst. Deze onlinebijeenkomst (MS Teams) is toegankelijk voor alle medewerkers van Amsterdam, Rotterdam en Rijkswaterstaat.

Onlangs hebben Amsterdam, Rotterdam en Rijkswaterstaat gezamenlijk de Nationale Bruggenbank opgericht – een marktplaats voor bruggen. Gelijktijdig is er ook een Handreiking Herbergebruik Bruggen opgesteld, met een verzameling van kennis en ervaringen die er tot nu toe zijn op dit gebied in Nederland. In deze AmRoR* themabijeenkomst leer je alles over de Nationale Bruggenbank en Hergebruik van Bruggen. We nodigen je van harte uit om deel te nemen!
*) AMROR is een samenwerkingsnetwerk van Amsterdam, Rotterdam en Rijkswaterstaat, zie www.amror.nl

Het programma bestaat uit twee delen:
1. AmRoR CLUBHUIS (9.30u-10.30u)
AmRoR is van ons allemaal. Heb je iets leuks/interessant te melden aan je collega’s, wil je samenwerken op een specifiek onderwerp of ben je op zoek naar een ingang bij de partnerorganisaties, meld het 19 april! De AmRoR accounthouders* zitten klaar om je AmRoR vragen te beantwoorden.
*) Michelle Rodgers (Rijkswaterstaat), Rene Plug (Rotterdam) en Paul Rebel (Amsterdam)

2. HERGEBRUIK BRUGGEN (10.30u-12.00u)
Je wordt bijgepraat over de Nationale Bruggenbank die recent door Rijkswaterstaat, Rotterdam en Amsterdam is opgericht en over de Handreiking Hergebruik Bruggen. Ook informeren we je over een grote, landelijke bijeenkomst over Hergebruik Bruggen komende zomer, waarbij we jouw hulp goed kunnen gebruiken!

 

AANMELDEN:
Stuur uiterlijk donderdag 15 april een mail naar louise.tanahatoe@amror.nl en je ontvangt de uitnodiging met een link naar de MS Teams vergadering.
Je kunt deelnemen aan één van de twee bijeenkomsten of aan beide. Net wat je wilt. Je kunt op ieder moment digitaal aanschuiven of de bijeenkomst verlaten.

Foto:
De oprichting van de Nationale Bruggenbank door AmRoR is in de (inter)nationale pers niet onopgemerkt gebleven. Ook daarover meer op 19 april.