Nieuws

Trainee Trophy 2018

Elk jaar organiseert alliantiepartner Rijkswaterstaat een Trainee Trophy ter afsluiting van de traineeperiode van 1,5 jaar. Dit jaar vond de competitie plaats in de week van 29 januari t/m 2 februari 2018.

Tijdens zo’n Trainee Trophy worden de trainees uitgedaagd om in een week tijd een aantal innovatieve oplossingen te bedenken voor vraagstukken uit de praktijk. De dagelijkse praktijk van de AMROR alliantiepartners sluit naadloos aan bij de uitdagingen waar de trainees voor staan. Daarom droeg AMROR ook dit jaar weer graag bij aan het leveren van een business case.

De AMROR business case ging dit jaar over het zoeken naar oplossingen voor slimmere en efficiëntere bouwlogistiek in drukke steden. Op vrijdag 2 februari zijn alle cases en uitwerkingen aan een jury gepresenteerd en is de winnaar bekend gemaakt. Team “Dijk Bruna” won de Trainee Trophy met hun ludieke uitwerking van de impact van bodemdaling en zeespiegelstijging in de vorm van een kinderboek. De AMROR-casegroep behaalde de hoogste score op het onderdeel ‘innovatiekracht’.

Lees meer over de uitwerking van de AMROR case: ‘Slimme bouwlogistiek in compacte steden